www.engineering-norge.com
BRADY

BBP85™ skilt- og merkeskriver for storformat og flerfarget utskrift.

Den nye industrielle skriveren tilbys med enkelt operativsystem, flerfarget utskrift og 254 mm bred utskrift.

BBP85™ skilt- og merkeskriver for storformat og flerfarget utskrift.
Med BBP™85 skilt- og merkeskriver introduserer Brady en helt nye flerfarget termisk skriver i stort format. BBP85 skriveren har et usedvanlig enkelt berøringsskjerms grensesnitt og kan skrive ut fargerike skilt og merker i opp til 254 mm bredde. Kombinert med Brady materialer som har lang holdbarhet i aggressive innendørs miljøer og opptil 10 år utendørs holdbarhet, gir BBP85 skilt- og merkeskriver det optimale «in-house» utskriftsløsning for brukertilpasset sikkerhets og anleggesmerking.

Høy produktivitet med liten innsats
Med flerfarget «trykk etter forespørsel» på opptil 254 mm brede og 5 m lengde vil et budskap bli godt synlig. Det gjelder både når det plasseres på store installasjoner eller i åpne områder. Med BBP85 har hver medarbeider muligheten til å lage ett effektivt fullfarget skilt eller merke, når og hvor det trengs til et sted i fabrikk eller anlegg. «Kunder kan lage sine egne store plakater for arbeidsplassen med høy kvalitet i løpet av minutter», sier Hilde De Swerdt, Bradys Product Marketing Manager Printing Systems. «Alle medarbeidere kan benytte denne skriveren og produsere skilt og merker med lite eller ingen opplæring.»

Den nye skriveren leveres med Bradys raskeste og enkleste operativsystem hittil. Med berøringsskjerm grensesnittet utføres etikettdesign Raskt og enkelt. Skriveren er forhåndsprogrammert med praktiske programmer for å skape felles Visuell sikkerhetsmerking av rørledninger, CLP (Classification, Labelling and Packaging) / GHS (Globally Harmonized System) etiketter og kjemiske tegn.

Fet, flerfarget trykk
BBP85 kan skrive ut opp til fire farger på en enkelt etikett. Det hjelper deg til å lage profesjonelle, skreddersydde etiketter, skilt og advarsler som tiltrekker seg oppmerksomhet som resulterer i øker sikkerhet og produktivitet.

BBP85 skriveren tilbys også med en omfattende liste av avansert design og trykkmuligheter. Skriveren har over 300 innebygde symboler, hundrevis av piktogrammer, tre strekkoder, og 11 forskjellige språk. Det er en praktisk USB-port for deling og opplasting av filer, samt en Ethernet-port for enkel tilknytning til nettverk. Brukere kan importere sine egne filer, logoer og standard fonter, eller koble skriveren til en PC for enda mer fleksibelt design ved hjelp Bradys MarkWare™ Facility Identification Software.

Topp kvalitet materialer
Brady fortsetter satsingen på å benytte materialer av ypperste kvalitet, og tilbyr BBP85 skriver med en omfattende liste av material alternativer med industrikvalitet. Disse materialene er ledende i industrien for holdbarhet. Videre tilbys det et lim med svært gode egenskaper som fester seg til nesten alle typer underlag - innendørs som utendørs. BBP85 skilt- og merkeskriver kan skrive på vinyl, polyester, selvlysende, reflekterende og andre spesialmaterialer. Forhåndstrykte overskrifter er også tilgjengelig for å hjelpe brukerne til raskt kunne å kunne designe et felles uttrykk for sikkerhet i anlegg. Dette visuelle uttrykket kan lett bli benyttet i ferdigdefinerte tegn for å lage en egendefinert stil i løpet av minutter.

For mer informasjon:
Vil du lære mer om den nye BBP85 skilt og etikettskriver, kan du gå til www.bradyeurope.com/bbp85
Mer informasjon om Bradys komplette utvalg av produkter og tilbud finnes på www.bradyeurope.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne