www.engineering-norge.com
EPLAN

EPLAN Data Portal i internasjonal fremgang: nå 48 produsenter, 43 000 brukere og 225 000 dataenheter

EPLAN Data Portal har vokst enormt siden lanseringen i 2008. Antallet produsenter har økt til 48, med komponentprodusentene Sick og Saia-Burgess blant de nye. Data og makroer relatert til mer enn 225 000 deler kan enkelt importeres inn i prosjektet med dra og slipp. Dette sparer tidskrevende uavhengig utvikling av enhetsmakroer. Brukere kan dra fordel av standardiserte, oppdaterte data og effektiv konfigurasjon uten endringer i mediaformat.

EPLAN Data Portal i internasjonal fremgang: nå 48 produsenter, 43 000 brukere og 225 000 dataenheter
Eplan Data Portal er en nettbasert portal som gir Eplan-brukere komponentdata fra mange forskjellige produsenter. Den stadig voksende deldatabase har nå mer enn 225 000 deler fra 48 produsenter. Sick, med rundt 800 oppføringer for reflekterende lyssensorer og lysporter, er et av de nyeste tilleggene. Den sveitsiske produsenten Sair-Burgess er også representert med 260 oppføringer og makroer i portalen. Kontrollerne, modulene og energimeterne er et tillegg til portalen, det er også dataene fra det østerrikske selskapet Mersen, som når har lagt til sine NH-sikringsskillebrytere. I 2012 ble det tilføyd rundt 12 000 nye deler og 14 000 makroer til Eplan Data Portal porteføljen. Denne komponentdatabasen garanterer brukere tidsbesparende konfigurasjon og standardisert, høykvalitets, oppdatert data.

Med internasjonal fremgang
I noen få år nå har komponentprodusenter og Eplan jobbet i sammen for å produsere løsninger for å gjøre ingeniørarbeid lettere for kunder. Eplan Data Portal har nå blitt en fast del av konfigurasjon med bruk av Eplan-løsninger, selv utenfor Europa.
Løsningsleverandøren Eplan ser en av grunnene til dette i dataformatet, som ikke bare omfatter informasjon og tekniske detaljer om komponentene, men også grafiske og logiske aspekter for konfigurasjonsformål. Dette gir integrert data for produktutvikling. På veien mot internasjonalisering har Eplan samlet over 43 000 registrerte brukere hos mer enn 30 000 kunder over hele verden. Portalen får nå økt popularitet i Nord- og Sør-Amerika, hvor den nå har en betydelig markedsandel. Utvidelse østover er også i full sving, via Russland inn til Sentral Asia, hvor Eplan håper å kunne tilby en betydelig økning i kvalitet når det gjelder standardoverholdene data.

Opptil 17 språk tilgjengelige
For mindre enn fem år siden begynte EPLAN Data Portal med 15 produsenter ombord. Positiv reaksjon fra markedet overgikk alle forventninger. Det er også en fordel for produsentene siden de kan distribuere produktene sine blant kundene og forsikre at de alltid er oppdatert og på linje med gjeldende standarder. Løsningen, som er tilgjengelig på opp til 17 språk (det siste japansk), skiller seg ut takket være dens høye nivåer av tilgjengelighet. Gjennomsnittlig blir rundt 4300 nye brukere lagt til hver uke med mer enn 10 000 nedlastinger.

Bilder
2013_EPLAN Data Porta_en.jpg:
Rundt 800 oppføringer for reflekterende lyssensorer og lysporter fra Sick er nå lagt til i EPLAN Data Portal, som gir tilgang til over 225 000 deler.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne