www.engineering-norge.com
BRADY

ISO 7010 kompatibel sikkerhetsmerker for tøffe miljøer

EN ISO 7010 er den nye europeiske standarden for sikkerhets- og varselskilting som forventes å bli godkjent av alle EU-medlemsland i 2013. Brady Corporation, som er verdensledende innen komplette løsninger for identifisering og beskyttelse av lokaler, produkter og mennesker, tilbyr nå et komplett spekter av produkter som materiale til å lage skilt, belegg, og blekk for å produsere ISO 7010 skilt som holder seg synlige selv i de tøffeste miljøer.

ISO 7010 kompatibel sikkerhetsmerker for tøffe miljøer
Bildetekst: For å lage dine egne ISO 7010 sikkerhetsskilt, tilbys et fullstendig utvalg av skilt- og etikettskrivere, slik som PowerMark, GlobalMark og BBP31 av Brady, sammen med Markware-programvare.

ISO-7010 normen omfatter nye sikkerhetsmerker som dekker alle farlige situasjoner og substanser som fagfolk og publikum kan møte. Formålet med den nye ISO 7010 normen er å innføre et globalt sikkerhetsspråk og består av en rekke piktogrammer, skilt utforming og farger som fremmer umiddelbar godkjennelse på tvers av land og kulturer. Tegn for forebygging av ulykker, brannvern, informasjon om helsefare og nødevakuering er gjennomgått og tilpasset de enkelte områder.
 
«Hos Brady Corporation ønsker vi å tilføye hva som er nødvendig for å oppnå målsettingen om økt sikkerhet i den nye ISO norm», sier Dominique Roosen, europeisk produktsjef Compliance Manager hos Brady Corporation. «Ved tester i våre laboratorier og i feltforsøk sikrer vi at våre sikkerhetsmerker forblir synlig, selv i tøffe industrielle miljøer. Brady Corporation utvikler materialer, belegg og blekk som vil motstå alle kjemikalier og løsemidler, ekstreme temperaturer, eller langvarig UV-eksponering. Vår nye serie av sikkerhetsskilt sørger for at når du har investerer i økt sikkerhet, vil dine varselskilt forbli synlige og sikre at ulykker blir forebygde». 

Brady tilbyr en fullstendig ISO 7010 varselskilt serie som omfatter en full produktlinje av skilt- og etikettskrivere som PowerMark, GlobalMark og BBP31, sammen med Markware programvare. I tillegg er det tilgjengelig et bredt spekter av ferdige tegn som oppfyller ISO 7010 Norm.
 
Land som allerede har akseptert ISO 7010 som en nasjonal norm inkluderer Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kypros, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Slovakia, Slovenia, Sverige og Storbritannia. Norge og Sveits som begge ikke er EU-medlemsland har også godkjent normen. CEN / CENELEC, som er den europeiske komité for elektroteknisk standardisering har godkjent ISO 7010 som en ny norm. Det innebærer at CEN / CENELEC 's medlemmer er forpliktet til å implementere standarden. 

Disse landene, i tillegg til de landene som allerede har vedtatt ISO 7010, omfatter Kroatia, Tsjekkia, Makedonia, Frankrike, Hellas, Ungarn, Island, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Romania, Spania og Tyrkia.
 
Brady Corporation tilbyr en gratis plakat med en komplett oversikt over alle EN ISO 7010 sikkerhetsmerker.


ISO 7010 kompatibel sikkerhetsmerker for tøffe miljøer
ISO 7010 kompatibel sikkerhetsmerker for tøffe miljøer
ISO 7010 kompatibel sikkerhetsmerker for tøffe miljøer
Bildetekst: For å lage dine egne ISO 7010 henvisningsskilt, lanserer Brady en komplett serie av tegn og etikettskrivere, som PowerMark, GlobalMark og BBP31 sammen med Markware programvare.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne