www.engineering-norge.com
EATON

Eaton-direktør valgt til IEC Council Board (CB) (styreråd)

Oppnevnelsen understreker Eatons sterke støtte for globale elektriske industristandarder

Eaton-direktør valgt til IEC Council Board (CB) (styreråd)
Det allsidige industriselskapet Eaton Corporation annonserte i dag at Günter Idinger, elektrisk sektor visepresident for salg i Sentral- og Østeuropa og Russland har blitt valgt som medlem av IEC (International Electrotechnical Commission) Council Board (CB). Idingers oppnevnelse ble gjort ved generalforsamlingen ved IEC tidlig i oktober og han vil sitte i styrerådet i tre år fra og med januar 2013.

IEC Council Board er en instans som tar avgjørelser i likhet med styret i et selskap og de er ansvarlige for å gi policyanbefalinger til IEC rådet, implementere ICE rådets policyer i tillegg til at de har ansvar for daglig ledelse og operasjonelle funksjoner (bortsett fra finans).

Nyheten om Idingers oppnevnelse til IEC Council Board fulgte en nylig videomelding av Tom Gross, Eatons nestleder og visekonsernsjef for den elektroniske sektor, til over tusen delegater ved IECs årlige konferanse i Oslo. I sin melding understreket Gross den kritiske viktigheten av interoperabilitetsstandarder som en katalysator for nyskapning innen den elektriske sektoren i tillegg til Eatons forpliktelse til IEC som det viktigste globale organet for standarder.

I kommentar til Idlingers oppnevnelse sa Eatons president for den elektroniske sektoren i EMEA, Frank Campbell: "Industristandarder er avgjørende fordi at full interoperabilitet hjelper med å frigjøre kapital og personalresurser for utviklingen av nyskapende applikasjoner som kan møte industriens største utfordringer. Eaton anerkjenner at IEC som vokter av globale elektrisk standarder, kun kan være effektive med fullstendig og aktiv deltakelse av sine medlemmer og sin ledelse. Vi er henrykt og beæret over at Günter Idinger har blitt valgt til IECs viktigste beslutningstakene organ og vi vil forsikre om at han får full støtte fra Eaton til å kunne møte og forhåpentligvis overgå forventningene som IEC har til ham i denne viktige rollen."

I kommentar til sin oppnevnelse sa Idinger: "Det er en stor ære å bli valgt til IEC Council Board og jeg ser frem til en fullstendig og aktiv rolle med å gi anbefalinger til rådet og å ta operasjonelle avgjørelser. Mitt mål er å hjelpe med utformingen av utvikling og igangsetting av policyer som vil støtte IECs misjon med å lettgjøre internasjonal handel og styrke brukerverdi innenfor feltene elektrisitet, elektronikk og tilhørende teknologier."

Mer informasjon: www.eaton.eu
Bilde nr.: Günter Idinger.jpg
Illustrasjon: Günter Idinger, elektrisk sektor visepresident for salg i Sentral- og Østeuropa og Russland har blitt valgt som medlem av IEC (International Electrotechnical Commission) Council Board (CB)

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne