www.engineering-norge.com
EATON

Perfekt mykstart i systemet: DS7-SWD kommunikasjonsaktiverte mykstartere.

Den diversifiserte industriprodusenten Eaton lanserer de nye DS-7-SWD mykstarterne. Eatons DS-7 mykstartere dekker området 1,5-100kW/400V og serien inkluderer nå mykstartere med SmartWire-DT kommunikasjonsgrensensitt.

Perfekt mykstart i systemet: DS7-SWD kommunikasjonsaktiverte mykstartere.
Mykstartere blir i økende grad brukt til å erstatte stjerne-trekant startløsninger. Dette gjelder utskiftninger såvel som nye installasjoner. De er spesielt egnet for bruk til pumper,vifter og transportbelter ,der det er begrenset økonomi såvel som plass. Ved siden av det konstante momentet og fravær av strømsvingninger, har mykstartere en tilleggsfordel: De har samme design og mål som annet utstyr innen xStart-serien til Eaton, slikt som kontaktorer og motorvernbrytere. Dette betyr at D7 mykstartere opptar betydelig mindre plass enn dens mekaniske motstykke. DS7 serien er en serie som går fra 4 til 200 A og dekker fra 1,5 til 100kW/ 400 V. Dessuten har Eaton spesielt tilpassede enheter opp til 32 A i kontaktorområdet, slik at DS7 mykstartere har identiske terminaler med kontaktorer av samme ytelse. 
 
DS-7 Mykstartere finnes nå med SmartWire Darwin kommunikasjonsgrensesnitt. Den innovative SmartWire-DT- kommunikasjonen og tilkoblingssystemet er et integrert element i Eaton Lean løsningsstrategi og åpner opp for helt nye besparelser og bruksområder for brukerne.
 
De store fordelene med  disse smarte løsningene kan ikke bare sees i betydelig redusert strømforbruk, men også i planleggingen og ingeniørarbeidet - dette kan reduseres med opp til 70 prosent. SmartWire-DT gir også merkbare forbedringer når det gjelder systemtilgjengelighet og sikkerhet.  Kombinert med PKE motorvernbrytere, gir den økt kontroll (overvåking av forholdene og eksternt vedlikehold) Prosessrelevant data som gjeldende motorstrøm, termisk belastning og operasjonsforhold kan overvåkes konstant og analyseres uten en dyr I/O teknologi. De omfattende diagnoseegenskapene til disse individuelle stasjonene gjør at anleggsoperatører kan utføre godt planlagt vedlikehold i produksjonsprosessen - før uplanlagte nedperioder oppstår.
 
Disse egenskapene åpner opp nye funksjoner for D7 mykstartere som tidligere ikke var mulig for en lavkost mykstarter og som tidligere ble forbeholdt betydelig dyrere enhetsserier. PKE+DS7-SWD kombinasjonen beskytter DS7- SWD for overbelastning og, tilbyr en justerbar strømbegrensingsfunksjon.
 
SmartWire-DT grensesnitt gir DS7 mykstartere parametere fra et sentralt punkt. Start/Stopp kommandoer kan også sendes til enhetene via nettverket og diagnostikkdata kan leses derfra.  Enheten kontrolleres via tre valgbare profiler: Først, en enkel start/stopp profil, som kjennetegnes ved en PKE motorvernbryter + kontaktorkombinasjonen, deretter en 8-bits profil for mykstartere, som også gis for frekvensomformere og som gir flere alternativer; og for det tredje kontrollprofilen som likner Profildrive-profilen. Dette åpner opp alle funksjonsområdene til en mykstarter - opp til en strømbegrenset funksjon kontrollert av PLS. Parameterene til DS7-SWD kan leses og skrives på ethvert tidspunkt via asylisk service, uavhengig av valgt profil.
 
Mekanismene for avlesning og skriving av alle enhetsparameterene til DS7-SWD bruker parameterkanalen beskrevet i Profildrive-profilen til driverne. Dette tilbyr en standard parametertilgang for første gang, ikke kun for frekvensomformere, men også for mykstartere. Innstillingene til potensiometerene til DS7-SWD kan også overskrives, slik som hvis en endring som ble utført lokalt på mykstarteren skal ekskluderes.
 
DS7-SWD tilbyr et detaljert diagnostikksystem som tilbyr langt mer enn konvensjonelt utstyr: I tillegg til et feilminne som finnes i frekvensomformerne, tilbyr DS7-SWD registrering og rapportering av ni forskjellige enhetsfeil, og videre 35 meldinger om kommunikasjonsfeil. Relaterte PLC-funksjonsblokker gis for alle profiler for DS7+SWD for å sikre enkel håndtering.
 
 
Mer info: www.eaton.no – Moeller 
Bilde nr.: DS7-SWD.jpg
Område: Eatons DS7 mykstarterserie, her med integrert SmartWire-DT kommunikasjonsgrensesnitt, dekker klassifiseringsområdet 1,5 til 100kW/400V.
Nøkkelord: DS7-SWD mykstartere, SmartWire-DT, DS7, star-delta startere, Lean Solution, enhetsbeskyttelse, diagnostikksystem

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne