www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus NP40

Ny teknologi fra HMS forenkler nettverkstilkobling for applikasjoner med høye krav.

Anybus NP40
Anybus ® NP40TM er en ny nettverksprosessor fra HMS Industrial Networks som håndterer kommunikasjon mellom industrielle enhet og aktuelle industrielle nettverk. Den nye prosessoren er kjernen i HMS Anybus CompactComTM 40-serien med chip, brikker og modul formater. Den er designet for krevende applikasjoner, spesielt rettet mot sanntids industriell Ethernet.

Fleksibilitet: En hardware plattform for all nettverk
.
NP40 leveres med støtte for alle sentrale industrielle Ethernet og feltbuss nettverk. Dette betyr at en enkelt maskinvareplattform kan støtte flere ulike nettverk ved kun å laste ned ny firmware. Det er derfor ikke nødvendig å etablere en ny plattform for hvert nytt nettverk. Den nye teknologien gjør hverdagen lettere for utstyrsprodusenter. Det er kun nødvendig å installere et kommunikasjonsgrensesnitt i produktet, og så bare laste ned den firmware som trengs før produkter sendes til sluttkunden.


Ytelse: For krevende applikasjoner - som bevegelse og synkronisering.
NP40 gir svært liten forsinkelse, ned til noen få mikrosekunder. Teknologien gir praktisk talt ingen forsinkelse mellom nettverket og verts API. Dette gjør det mulig å støtte høy ytelse applikasjoner som har store krev til synkronisering. Eller hurtig respons som for eksempel ved bevegelser.

"Det vi har sett de siste årene er at industriell Ethernet krever stadig høyere ytelse og ny arkitektur løsninger», sier Jörgen Palmhager, Chief Operating Officer i HMS. «De nye industrielle Ethernet-nettverk blir mer og mer spesialisert. For å kunne håndtere de høye kravene stilles det økte krav til nettverksprosessoren. De skal kunne håndtere kommunikasjon mellom ulike nettverk og protokoller. I NP40, kombinerer HMS en kraftig ARM Cortex M3 kjerne med en FPGA prosessor på samme chip, slik at både rask dataoverføring og sanntids synkronisering i hardware / FPGA kan prosesseres. NP40 teknologi gir brukerne det beste fra begge disse verdener. Brukerne får den hastigheten og nøyaktigheten de trenger for krevende applikasjoner, og fleksibilitet til å tilpasse seg ulike nettverk ved kun å laste ned en ny firmware. Løsningen er basert på Microsemi SmartFusion teknologi, men integrert i HMS unike blokker som RTATM (Real Time Accelerator) for industriell kommunikasjon. "


Inne NP40
.
Anybus NP40 er en enkelt brikke nettverksprosessor som inkluderer en høy ytelse ARM kjerne og en FPGA (Field-Programmable Gate Array) løsning. ARM kjerne kjører protokollen og applikasjonsprogrammet, mens FPGA brukes til å implementere de ulike sanntids Ethernet grensesnitt. En sanntids switch er integrert i FPGA og den støtter synkrone syklisk meldinger i sanntidsnettverk som PROFINET IRT, Powerlink, EtherCAT og Sercos III. Siden nettverksprosessoren benytter flash teknologi, kan den omprogrammeres for flere forskjellige industrielle Ethernet nettverk.

NP40 er bygget på teknologi fra Microsemi Inc. og arkitekturen er utformet for å kombinere ytelse, lavt strømforbruk og fleksibilitet i en enkelt chip design.

Tilgjengelighet
.
NP40 er i bruk i nettverkstilkoblingen for industrielle enheter i pilotinstallasjoner. Nettverkes prosessor vil bli presentert på ulike messer som SPS / IPC / Drives i Tyskland og Rockwell Automation Fair i USA i løpet av høsten. Den mer omfattende lanseringen av nettverks-prosessor, som en del av Anybus embedded-løsninger, vil finne sted i løpet av 2013.

NP40 i kombinasjon med Anybus protokoll og programvare utgjør i kombinasjon med Anybus CompactCom C40, en ferdig nettverkstilkobling på en enkelt brikke.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne