www.engineering-norge.com
EATON

EATON XC152 PLS: Kostnadseffektiv integrering for maskinbygging

Eaton lanserer nå en ny kostnadseffektiv kompakt PLS for maskinbyggermarkedet. Den nye XC152 kompakt PLSen har inteligente og smarte automasjonsløsninger og supporterer et uttall komunikasjonsgrensesnitt som SmartWire-DT, CANopen, RS232, RS485 eller Profibus DP og Ethernet.

EATON XC152 PLS: Kostnadseffektiv integrering for maskinbygging
Som en kostnadseffektiv løsning tilbyr den nye XC152 kraftig PLS fuksjonalitet for de som trenger høy grad av fleksibilitet i komunikasjonsløsninger. XC152 kjører på WIN CE 5 plattform. Prosessoren er en 32-bit 400MHz RISC prosessor. I tillegg har XC152 til et 64MB internminne (OS, Program, Data), og et SD slot for mulighet til eksternt minne. Ethernet og USB Host port er standard. Du kan i tillegg velge mellom enten CANopen (Master/slave) eller Profibus (DP/MPI master) grensesnitt, med SmartWire-DT master som oppsjon. XC152 PLSen med WEB/Remote server har RS232 og/eller RS485 grensesnitt avhengig av hvilken modell du velger.

Verktøy for programmering er CoDeSys, som programmeres i h.h.t IEC61131-3 standard. Med SmartWire-DT grensesnitt blir I/O nivået integrert direkte i koblingsutstyret. Dette gjør det mulig for PLSen å få direkte tilgang til digitale og analoge signaler direkte fra koblingsutstyr som motorvern, effektbrytere, og startere. Gatewayer og I/O nivå blir ikke lenger nødvendig. Dette gjør at du kan lage fleksible, strømlinjeformede automatiseringsløsninger med ferre komponenter og mindre engineering.

Eaton kaller dette konseptet for Lean Automation.

Mer informasjon: www.eaton.no
Bilde nr.: XC152.jpg
Illustrasjon: En kostnadseffektiv løsning, den nye XC152 med et kompakt design, dekker alle høyytelse PLC-bruksområder som har behov for grensesnittfleksibilitet
Nøkkelord: XC152, kompakt PLC

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne