www.engineering-norge.com
EATON

Eaton presenterer allsidig portefølje for å forsikre sikkerhet, pålitelighet og effektivitet innen skipsbygging ved SMM 2012 i Hamburg

Eaton presenterer allsidig portefølje for å forsikre sikkerhet, pålitelighet og effektivitet innen skipsbygging ved SMM 2012 i Hamburg
Eaton, en global teknologileder innen elektroniske komponenter og systemer for strømkvalitet, distribusjon og kontroll i tillegg til hydrauliske komponenter, systemer og tjenester for industrielt og mobilt utstyr, vil vise sitt fulle spekter av løsninger for maritim og offshore industri ved SMM 2012 i Hamburg, 4. – 7. september. På sin 95 m2 store stand i Hall B6 / Stand 308 vil Eaton presentere sine energidistribusjons- og UPS-systemer i tillegg til løsninger for automasjon og hydraulikk som muliggjør trygge og komfortable reiser Uansett størrelsen på fartøyet er strømdistribusjon og -kontroll avgjørende for dets pålitelige operasjon. Med en jevn trend mot økt operasjonell sikkerhet fortsetter kravet for strøm om bord å vokse, og det gjør også kravene for pålitelighet, bærekraftighet og sikkerhet. Eaton tilbyr utstyr for kobling, distribusjon, beskyttelse, måling og kontroll av elektrisk energi som møter disse kravene.

Porteføljen for mellomspenning inkluderer primært og sekundært bryterutstyr og ringkabelanlegg som er fri for SF6 (svovelheksafluorid) og som derfor er miljøvennlige vakuum-brytere kombinert med solid isoleringsmateriale. Eatons utvalg av lavstrømsystemer er designet for optimalisert energistyring i tillegg til sikkerhet og fleksibilitet. For eksempel har lavspenning distribusjon- og motorkontrollsenteret Capitole 40 som kan behandle opp til 6300 A/ 690 V et totalt lysbuefritt design ved dannelsen av en feilfri sone, og takket være de innpluggbare og utttrekksbare enhetene tillates raskt utbytte på stedet. Andre lavspenningsystemer integrerer det lysbue-feilbeskyttelsesystemet ARCON, som ikke bare oppdager en lysbuefeil, men som også har en spesiell slukkeenhet som slukker den på mindre enn 2 ms. Kretsbrytere som NZM og IZM tilbyr skipsverftssektoren egenskaper som verktøyfri teknologi og grensesnittfri operasjon.

Ettersom mer innovative teknologier og avansert elektronikk kommer om bord på skip blir det også behov for strømforsyningssystemer uten forstyrrelser som forsyner både uavbrutt og ren strøm. Takket være over 50 års erfaring innen design, produksjon og leveranse av avansert maritim UPS til cruisebåter, ferjer, isbrytere, gasstankere, kabelskip, mudderskip og oljeplattformer er Eaton en global leder innen strømkvalitet for maritimt bruk.

Porteføljen inneholder UPSer for å beskytte sikkerhetssystemer, kommersielt bruk på cruisebåter, spesielle systemer om bord på fartøy i tillegg til UPSer som garanterer en jevn operasjon av forretningsforvaltingssystemer om bord. I tillegg til sine maritime-sertifiserte små (0-3 kVA), mellomstore (8-160 kVA) og store systemer (225-1,100 kVA) tilbyr Eaton kompletterende kraftstyringssystemer som består av programvare og koblingsprodukter. Besøkende til SMM 2012 i Hamburg kan finne ut mer om disse og andre produkter og løsninger i tillegg til Eatons globale servicenettverk som består av mer enn 1200 profesjonelle og utvalgte autoriserte servicepartnere over hele verden.

Mer informasjon: www.eaton.eu
Bilde nr.: SMM_Oasis_Aquatheater.jpg
Illustrasjon: Eaton leverte mer enn 20 dobbeltkonverterende online UPSer til et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas.
Nøkkelord: Skipsbygging, Eaton, SMM, maritim, sikkerhet, pålitelighet, effektivitet, i energidistribusjon, UPS, elektriske komponenter, hydrauliske komponenter.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne