www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS leverer Anybus-modul nummer tomillioner til Atlas Copco

HMS Industrial Networks har levert sin Anybus®-modul nummer to millioner. Produktet ble sendt til Atlas Copco Tools i Sverige som trengte å koble et av sine styringssystemer til EtherNet/IP.

HMS leverer Anybus-modul nummer tomillioner til Atlas Copco
Tidlig i 2012, forlot Anybus-modul nummer to millioner HMS’s produksjonsanlegg i Halmstad, Sverige. Den omtalte modulen var en Anybus CompactCom™ som gir tilkobling til Ethernet/IP. Den er nå forankret inn i en Atlas Copco Power Focus 4000 - et "state-of-the-art" system for industrielle muttertrekkere.
"Hos HMS er vi svært stolte over å ha nådd denne viktige milepælen, og det er spesielt gledelig at vår modul nummer to millioner gikk til Atlas Copco - et progressivt og ledende industriselskap som har vært
med oss siden starten, "sier Niclas Johansson, Global Sales Director hos HMS, og legger til: "Denne milepælen bekrefter vår posisjon som den ledende leverandøren av produkter for industriell kommunikasjon, og vi vil fortsette å levere Anybus-produkter som gir kundene solid og pålitelig nettverkstilkobling."

Atlas Copco – Anybus-bruker siden 1990-tallet
Atlas Copco var tidlig ute med å benytte Anybus konseptet og har brukt teknologien siden midten av 1990-tallet. Anybus gir Atlas Copcos elektroverktøy tilkobling til alle de store industrielle nettverkene.
Siden Anybus-modulene er utskiftbare, er det mulig å bytte til en annen modul for å få tilkobling til et annet nettverk. Ingen maskinvare eller programvaremodifikasjoner er nødvendig.
KarlJohan Börjeson, Vice President, Marketing hos Atlas Copco Motor Vehicles uttaler: "For å holde levere ”state-of-the art” produkter til våre kunder må vi ligge i forkant teknologisk. Ved å bruke Anybus kan vi kople våre produkter til et hvert industrielt nettverk og sørge for at de alltid er oppdatert med den nyeste nettverksteknologien. Anybus betyr at vi kan fokusere på vår kjernekompetanse i stedet for holde tritt med alle de industrielle nettverkene."

Anybus historien
Den første Anybus modulen ble utviklet i 1994. Den gang var det et revolusjonerende teknologiavansement som ga brukerne tilgang til alle de raskt skiftende feltbussnettverkene. I dag, 18 år senere, brukes Anybus-moduler av millioner av industrielle enheter over hele verden og holder dem oppdatert med de nyeste fremskrittene innen industriell tilkobling. Kommunikasjonsmodulene er enten innebygd i kundenes produkter eller opptrer som enkeltstående "oversettere" mellom industrielle enheter og nettverk.

Bildetekst:
KarlJohan Börjeson, Vice President, Marketing hos Atlas Copco Tools mottar prisen for Anybus nummer 2.000.000 fra HMS Global Sales Director Niclas Johansson.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne