www.engineering-norge.com
EATON

Elektroniske overbelastningsreleer: Ny ZEB

serie for 175A fra Eaton

Elektroniske overbelastningsreleer: Ny ZEB
OSLO … Eaton utvider utvalget av ZEB elektroniske overbelastningsreleer med den nye 175A-serien. Som de tidligere enhetene i ZEB-serien, sikrer 175A-enhetene motorbeskyttelse for forskjellige startkarakteristikker, slik som KLASSE 10A, 10, 20 og 30. Sammen med den brede elektroniske overbelastningsbeskyttelsen med forholdet 5:1dekker den nye serien også flere standard bimetall-releer. ZEB...-GF elektroniske overbelastningsreleer kommer i tillegg medintegrert beskyttelse mot jordfeilstrøm og kan derfor brukes som eksterne summasjontrafoer uten tilleggsutstyr.

Releet kan tilbakestilles manuelt eller automatisk etter en overbelastning. De tilbyr også valgbar sensitivitet for fasetap og kan brukes med ubalanserte laster. En diagnose-LED gir visuell varsel om en forestående overbelastning.

175A-serien er tilgjengelige både for direkte montering på xStart DILM80 og DILM70 kontaktorer i tillegg til på de nye DILM185A- og DILM225A-seriene Terminalene på inntak- og uttaksidene på ZEB/KK-variantene gjør releet passende for universelt bruk i separate monteringssteder (montering på en metallplate).

Mer informasjon: www.eaton.no - moeller
Bilde nr.: ZEB_175
Illustrasjon: Elektroniske overbelastningsreleer - ny ZEB-serie for 175A
Nøkkelord: Elektroniske overbelastningsreleer

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne