www.engineering-norge.com
EATON

ATS-C Automatisk nett – generator / UPS kontroller

Oslo … Eatons elektriske sektor lanserer ATS-C, et automatisk omkoblersystem for kraftdistribusjon. Feil ved strømforsyningen kan føre til kritiske situasjoner, spesielt i sensitive miljøer slik som på sykehus, IT-sentre, kommersielle- eller infrastrukturbygninger, så vel som i industrielle produksjonsprosesser. Det nye ATS-C systemet fra Eaton sikrer den manuelle eller automatiske overføringen fra hovedstrømforsyningen til reservenettet eller aggregat, og sikrer derfor en trygg strømtilførselen til enhver tid. ATS-C legger inn og ut motorstyrte effektbrytere, kontaktorer,etc.

ATS-C Automatisk nett – generator / UPS kontroller
Eaton tilbyr to versjoner av sitt nye ATS-C system: ATS-C 96 og ATS-C 144. Den kompakte ATS-C 96 har mange bruksområder for merkespenning opp til 400 VAC. Med ytre mål på 96 mm x 96 mm, krever ATS-C 96 kun en liten plass på paneldøren. Den kommer også med et imponerende utvalg av praktiske funksjoner slik som forskjellige alarmer, lett programmerbare innganger og utganger, i tillegg til en automatisk testfunksjon med eller uten systemoverføring. ATS-C 144-systemet tilbyr tilleggsfunksjoner og passer for bruksområder med spenning opp til 690 VAC. Denne versjonen tilbyr også en sanntidsklokke med hendelse-/statistikkdata, i tillegg til Modbus-tilkobling via et RS485-grensesnitt.

Begge ATS-C systemene overvåker spenningen, frekvenser, fasesekvenser, batterispenning og flere andre parametre. De relevante grenseverdiene, inkludert tidsinnstillinger kan parametriseres og analyseres med ATS-CSOFT-programvaren. Denne programvaren kan kjøres på alle Windows PCer og brukes også for igangkjøring og fjernkontroll. Brukere kan imidlertid også innstille og operere begge ATS-C-versjoner direkte via displayet og frontoperatørpanelet. Kan også styres via SMS sendinger. Alle operasjonstilstander, alarmer og parametre visualiseres via (flerspråklige) LCD-displayer og LED-er. En hendelselogg viser de 100 siste hendelsene med dato og klokkeslett. ATS-C produktutvalget er derfor en logisk utvidelse av tilbehørsutvalget til NZM og IZM bryterseriene for å øke sikkerheten i strømforsyningen av installasjonen.

Mer informasjon: www.eaton.no

Bilde nr.: eaton_ats.jpg

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne