www.engineering-norge.com
EATON

Eaton nødstopp/av trykknapp-aktuatorer viser tydelig bryterposisjon selv i mørket.

Oslo … Eatons elektriske sektor lanserer nye nødstopp/av trykknapp-aktuatorer for RMQ-Titan serien for bruk verden over. Systemutvidelsen inkluderer nødstopp håndflateformede aktuatorer (45/60 mm) med eller uten nøkkel, vri og trekk frigjøring, med mulighet for LED indikasjon eller med mekanisk bryterposisjonvisning (grønn/rød) i senter av grepet.

Eaton nødstopp/av trykknapp-aktuatorer viser tydelig bryterposisjon selv i mørket.
De selvovervåkende kontaktelementene forsikrer full operasjonell driftsikkerhet, selv ved en feilinstallasjon eller under overdreven kraftig aktivering. Det modulære kontaktelementet kan ha en integrert ekstra kontakt ved siden av nød/av NC-kontakten slik at den mekaniske koblingen til nødstopp/av aktiveringselementet kan overvåkes. Kontaktelementene er tilgjengelige for front- eller bunnmontering og for 1- eller 2-kanals sikkerhetskretser.

Nødstopp/av trykknapp-aktuatorene kan gjøres enda bedre synlige på en maskin eller et anlegg med en valgfri opplyst ring. Slik blir posisjonen til nød-stopp/av trykknappen tydelig vist, selv i mørke omgivelser. Den opplyste ringen viser pålitelig driftstilstanden, selv på lang avstand. . Når den f.eks. brytes, kan tre separat kontrollerbare LED-rekker aktiveres som et løpelys. Muligheten for individuell merking av den opplyste ringen ved bruk av Labeleditor-programvaren er også under planlegging. Det nye M22-IY1-XPV60 overflatemonteringskabinettet med gult deksel og IP67-beskyttelse er spesielt utviklet for montering av nødstopp/av trykknapp-aktuatoren med opplyst ring.

M22 nød-stopp/av trykknapper med IP67- og IP69K-beskyttelse er sabotasjesikre i samsvar med EN ISO 13850 og møter europeiske og internasjonale sikkerhetsstandarder i henhold til EN60204 og IEC60204. Godkjenning hos UL/CSA, i tillegg til godkjenninger for bruk om bord på skip fra Germanischer Lloyd og Lloyd’s Register of Shipping er underveis.
Mer informasjon: www.eaton.no – moeller-serien.

Bilde nr.: Not_Halt_Aus.jpg
Illustrasjon: Eaton nød-stopp/av trykknapp-aktuatorer med opplyst ring.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne