www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS frigjør Netbiter

HMS tilbyr kunder fri tilgang til Netbiter Argos fjernkontroll tjeneste, tilgjengelig på ni språk.

HMS frigjør Netbiter
Netbiter® sky-baserte fjernstyringsløsning gjør det mulig for brukere å overvåke og kontrollere feltutstyr slik som strømaggregater, vindturbiner, tanker og annet utstyr via en kontordatamaskin, bærbar PC eller smarttelefon. HMS kan nå tilby online datasenteret, Netbiter Argos (www.netbiter.net), som en gratis tjeneste.

Ved å koble en Netbiter kommunikasjonsgateway til det ønskede feltutstyret så er det med en gang mulig å logge seg inn til Netbiter Argos, visualisere alle parametrene til feltinstallasjonen og fjernstyre den.

Fra mars 2012 er Netbiter Argos tilgjengelig på ni språk: Tysk, italiensk, fransk, spansk, portugisisk, kinesisk og japansk. Engelske og svenske versjoner var allerede tilgjengelige.

Enda enklere å komme i gang
Produktlinesjef for fjernkontroll ved HMS, Henrik Arleving, sier: "Det gleder oss veldig å kunne tilby gratis tilgang til Netbiter Argos. Dette er enda et steg i retningen til å gjøre det lettere for kunder å komme i gang med fjernstyring. Det nye tilbudet vil ikke bare spare brukere abonnementskostnader, men det vil også koble dem til raskere. Den gratis sky-tjenesten og utvidet språkstøtte gjør Netbiter unik på markedet."

Hvordan Netbiter fungerer:
Netbiter er en komplett pakke for fjernstyring som består av tre hovedelementer: Det første er det fysiske laget: En Netbiter gateway koblet til det eksterne utstyret som sender og mottar data.

Det andre er Netbiter Argos datasenter som samler og lagrer data fra feltutstyret. Datasenteret tilbyr sikker lagring av informasjon og gjør det mulig for brukere å få frem statistikker og rapporter over ytelsen til enhetene sine.

Det tredje er sikker tilgang til data via en kontordatamaskin, bærbar PC eller smarttelefon hvor brukere kan se statusen til enhetene sine og kan overvåke og kontrollere utstyr på et grafisk instrumentbord.

Gå til www.netbiter.com for å lese mer og for å prøve web-grensesnittet til Netbiter Argos igjennom en testkonto.

Bilde 1: Skjermbilde av Netbiter Argos som viser håndteringen av et strømaggregat.

Bilde 2: De tre elementene av Netbiter løsningen: tilkoblings-gatewayer, sikker hosting, og web-grensesnitt.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne