www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 200E nå opp til 22kW

NORD DRIVESYSTEMS har utvidet sin SK 200E familie av desentraliserte frekvensomformere med en ny størrelse med nominell effekt fra 11 til 22 kW.

De selvavkjølende omformerene er tilgjengelige for motor montering eller med et eget kit for veggmontering. De nye modellene har en stor mengde med standardfunksjoner typiske for SK 200E familien, inkludert sensorfri strømvektorkontroll, en integrert bremsemotstand, en kontrollmodul for en elektromagnetisk brems og sikkerhetsfunksjonen "Safe Torque Off". Brukerprogrammering og drift av denne omformer serien gjøres igjennom et utvalg av kontrollbokser eller via den gratis NORDCOM programvaren. De Vanligste funksjonene kan også raskt velges via DIP-brytere slik at en ikke trenger en ekstern modul.

Selv om disse frekvensomformerene har blitt utviklet med tanke på at de skal være rimeligst mulig, er ikke SK 200E omformerene begrenset til grunnfunksjoner, men har den samme brede funksjonaliteten som de vel etablerte SK 500E kontrollkabinett omformerene. En analog inngang tillater for eksempel variabel hastighetsregulering f.eks til drift av pumper, og , dersom en trykk- eller flow-sensor er tilkoblet kan SK 200E aktivt og selvstendig kontrollere prosessverdier. Den nye størrelse 4 utvidelsen av SK 200E familien passer for eksempel for transport av tung last i store kjedetransportbåndsystemer. Omformere montert på motoren eller montert i nærheten kan gi betydelige besparelser ved å gjøre lange skjermede motorkabler og utgangsfiltre unødvendige. Distribuerte løsninger fra NORD og de valgfrie funksjonene i de forskjellige omformerene er nærmere beskrevet på www.sk200e.de.

Illustrasjon: Med de nye modellene for opp til 22 kW inkluderer nå SK 200E familien fire nye størrelser av distribuerte omformere som kan monteres direkte på motoren.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne