www.engineering-norge.com
EATON

PKE 65 - Elektronisk motorvern med stort innstillingsområde utvider PKE serien

OSLO, Norge … Som en av de ledende produsentene av komponenter, systemer og automatisering, tilbyr Eaton nå PKE 65 motorvern med stort innstillingsområde. Elektromotorer som brukes i dag kommer i mange forskjellige varianter. I de fleste prosessene er motorens egenskaper i stand til å påvirke produksjonseffektiviteten. En motorfeil setter ikke bare enheten i fare, men forhindrer også en jevn produksjonsprosess og forårsaker dyr nedetid. Motorbeskyttelse er derfor ikke bare essensielt fra et teknisk synspunkt, men også fra et økonomisk perspektiv.

PKE 65 - Elektronisk motorvern med stort innstillingsområde utvider PKE serien
Takket være deres spesielle egenskaper tilbyr PKE 65 motorvern, et interessant alternativ til
bimetallløsningen og et tillegg til Eaton sin PKZ-serie. Sammenliknet med ordinære motorvern har det elektroniske PKE-vernet mange fordeler. Stort innstillingsområde, lavt effekttap og valgfri trippklasse fra 5 til 20. De store instillingsområdene gjør at man kan redusere antall varianter med 80 % sammenlignet med ordinære bimetall og motorvern. Dette er kostnadsbesparende i både planleggingsfase og lagerhold.

Eaton vil fra Q4/2011 utvide sin eksisterende PKE-serie fra 32A opp til 65A. Det kompakte designen gir PKE 65 optimal fleksibilitet. Passer perfekt sammen med andre standardkomponenter fra Eaton. Tilleggsutstyr fra PKZ-serien kan i stor grad også benyttes til PKE motorvern. Dette gjør det mulig å møte kundekravet for enkel håndtering og utskifting av av eksisterende deler.

PKE-SWD kommunikasjonsmodul er et grensesnitt for PKE12, PKE32 og PKE65. PKE-SWD-32 gjør det mulig i en motorstarterkombinasjon og lese ut belastningstrøm, termisk belastning, vernets innstillinger, diagnostikk, status og overlast. Dataen overføres via SmartWire-DT direkte til overordnet styresystem.

Bilde Nr.: MI-11-1215
Overskrift: PKE 65 - Elektronisk motorvern med stort instillingsområdet utvider PKE serien.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne