www.engineering-norge.com
EATON

Ny High-End XV150 Touch Display-serie fra Eaton med aluminumfront og integrert SmartWire-DT Master

Oslo, Norge … Som en av de ledende produsenter av komponenter, systemer og løsninger for elektroteknikk og automasjon, lanserer Eaton nå en ny serie XV152 Touch HMI/PLSer som gir effektive løsninger med en integrert SmartWire-DT master. De nye XV150-panelene med resistiv Touchteknologi og farge TFT-skjerm tilbyr en optimal løsning spesielt for den prissensitive sektoren og står frem på grunn av den høye kvaliteten i aluminiumsfronter med beskyttelse for IP65, robust metallhus og et ekstra flatt design. XV150 HMI/PLSer finnes med 5,7», 8,4» og 10,4» Touchskjermer.

Ny High-End XV150 Touch Display-serie fra Eaton med aluminumfront og integrert SmartWire-DT Master
Det nye XV152-serien med en SmartWire-DT master er basert på XV152 HMI/PLS og står fram på grunn av sine kompakte dimensjoner og gode prestasjoner: Dette leveres av en 400 MHz RISC prosessor og et 128 MB innebygget minne (også utvidbart etter behov med et SD minnekort). Alle HMI/PLSer kan også håndtere krevende PLS-applikasjoner. SmartWire-DT master integrert i enheten er et nytt trekk: Tidligere krevde koblingen en gateway som var knyttet opp til XV100 HMI/PLC via CANopen eller Profibus. Eaton har nå designet SmartWire-DT grensesnitt og har integrert masterenheten direkte inn i touchpanelet.

Eaton vil lansere fem XV102 HMI/PLSer med en SmartWire-DT master fra Q3/2011. Følgende skjermstørrelser og grensesnitt er tilgjengelige: En 3,5”, en 5,7” og en 7” skjerm med RS485 og CANopen eller Profibus DP/MPI. SmartWire-DT masteren tilbyr mange brukerfordeler. SmartWire-DT linjen kan konfigureres enkelt og greit via CoDeSys. De tekniske dataene til SmartWire-DT-grensesnittet er de samme som til de tidligere SmartWire-DT-gatewayene, dvs. brukere kan ha tilgang til hele funksjonsområdet og kan koble opp til 99 slaver til en SmartWire-DT master.

Eaton dekker et bredt bruksområde med de fem XV102 HMI/PLS-variantene og de nye seks XV152-enhetene. Den lille 3,5 ”skjermen kan styre betjeningsmateriell, motorstartere, kontaktorer og distribuerte SmartWire-DT I/Oer via SmartWire-DT bussen. 5,7”, 7”, 8,4” og 10,4” skjermene er godt egnet for maskiner og systemer i middels størrelse.I tillegg til å ha SmartWire-DT, har skjermene også to standard feltbusser, enten Profibus DP eller CANopen integrert i automatiseringskonseptet. Som med alle visualiseringsenhetene til xSystem-produktene, kan XV152-serien med HMI/PLSer bli programmert med Galileo visualiseringsprogramvare, og programmert som en PLS med CoDeSys-basert xSoft-Codesys-2 programmeringssystem i samsvar med IEC61131-3. Takket være den lave monteringsdybden kan panelene også installeres i små kapslinger. XV152 enheter støtter trenden mot skalerbar maskinvare og programvareløsninger som lar maskin og systembyggere holde kravene til ingeniørarbeid og systemvedlikehold på et minimum. XV152-serien støtter også kravene til en modulær maskindesign.

Se også www.eaton.no

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne