www.engineering-norge.com
EATON

New Eaton SmartWire-DTs forretningspartnere: Hilscher og Wohner signerer samarbeidsavtale hos SPS/IPC/DRIVES 2011.

Som en ledende produsent av komponenter og systemer innen elektrisk ingeninørarbeid og automatikkteknologi presenterer Eatons Electrical Sector to nye Eaton SmartWire-DT businesspartnere på SPS/IPC/DRIVES: Hilscher, som er et systemautomatikkselskap i Hattersheim og en leder innen industrielle kommunikasjonssystemer, og Wohner i Rodental, en spesialist innen busbar systemteknologi.

New Eaton SmartWire-DTs forretningspartnere: Hilscher og Wohner signerer samarbeidsavtale hos SPS/IPC/DRIVES 2011.
Ved varemessen i Nuremberg signerte Eaton samarbeidsavtaler med Hilscher og Wohner hvor begge bekreftet intensjonenene om integrering av SmartWire-DT nettverks- og kommunikasjonssystem fra Eaton i sine produkter. Dette året, annonserte også Eaton og Phoenix Contact, Blomberg, et businessamarbeid med den elektroniske Contracton motorstarteren og SmartWire-DT på Hannovermessen 2011.

Med filosofien til »From Lean Connectivity to Lean Automation (Fra økonomisk nettverk til økonomisk automatisering)», følger Eaton opp målsetningen om å strømlinjeforme kontrollskapene, redusere kabellegging og grensesnitt til et minimum og øke maskin- og systemgjennomsiktighet. En »lean automation»-løsning som består av SmartWire-DT og HMI/PLC teknologi reduserer arbeidet involvert i prosjektplanlegging og oppstart, styrker ytelsen, kutter kostnader og samlet sett betyr det mindre feilkilder og større fleksibilitet på modulære maskinkonsepter. Eaton samarbeider med en rekke SmartWire-DT-partnere i sin visjon om »From Lean Connectivity to Lean Automation», og gir produktene både en SmartWire-DT master og en slavekobling.

Craig McDonnell, som er sjef for Eaton Automation Business Unit (IAB) i Eatons elektriske sektor, sa, »Vi er svært glade over å ha ledende teknologipartnere i Hilscher og Wohner. Dette viser at Eatons SmartWire-DT-teknologi har etablert seg i markedet og at kundene vil nyte flere fordeler fra teknologien.»
Richard Boulter, Senior Vice President i Industrial Control Division (Industrikontrollavdelingen), Eaton Industries, kommenterte om samarbeidet: »Ekspansjonen av SmartWire-DT produktområde med våre businesspartnere gjør strategien vår fra Lean Connectivity til Lean Automation enda mer attraktiv for våre kunder».

Hans-Jurgen Hilscher, Sjef for Hilscher GmbH, sa, »Vår netX-teknologi tillater kobling avSmartWire-DT-kabler og kommunikasjonsnivå til tradisjonelle feltbuser og sanntid Eternettsystemer på en enkel måte. Dette åpner døren til rask spredning av SmartWire-DT innen automatikkteknologi.»
»Bruk av SmartWire-DT, vår busbar-systemteknologi, kan kommunisere globalt!» sier Frank Wohner, Sjefspartner hos Wohner, og understreker fordelene ved dette samarbeidet. »Vår intensjon har alltid vært å gå nye veier i utviklingen av vår busbar-systemteknologi. Med et øye for kundens behov og med framtidsrettede krav ønsker vi med dette nye samarbeidet å sikre at vi holder oss i teten av busbar-systemteknologien.»

Om samarbeidet mellom Hilscher og Eaton:
For bred applikasjon innen automatikkteknologi krever SmartWire-DT en kobling til det eksisterende kontrollnivået. Dette er lettest å implementere via porter til forskjellige industrinettverk. Hilschers netX teknologi tillater kommunikasjon med alle feltbuser og Eternettsystem i sanntid via en kontroll. Den er ideelt egnet som grunnlag for en integrert familie av SmartWire-DT-porter. Hilscher har erfaring med alle ledenede kommunikasjonssystemer og vil kunne klare denne utviklingsefffektiviteten Takket være in-house produksjon og verdensomfattende tilstedeværelse vil Hilscher produsere portaler og gjøre dem tilgjengelig for kundene. SmartWire-DT produktene planlagt for 2012 er Profinet, Powerlink og EtherCat-portaler. I tillegg til utvikling av egne produkter, tilbyr Hilscher også utvikling av tilpassede kommunikasjonsløsninger. Med erfaringen innhentet innen utvikling av portaler kan Hilscher støtte integreringen av SmartWire-DT master-koblinger innen tilpassede enheter som en teknologi- og utviklingspartner. Her kan det bygges på eksisterende struktur og ressurser fra netX Design in Service.

Om samarbeidet mellom Hilscher og Eaton:
Målet er bruken av SmartWire-DT-teknologi for å utbedre fordelen av økonomisk kobling til Wohner busbar-systemene. Sammen med intelligent målingsteknologi, kan nøkkelinformasjon om alle aspekter av systemet gjøres tilgjengelig og brukes. »Med denne utviklingen integrerer vi intelligent energistyring i busbar-systemteknologien», sier Hubert Lenker som er markedssjef og produktutvikler hos Wohner. »Enkel og pålitelig registrering av energistrømming og preventiv overvåking av sikringen og brytertilstander til busbar-komponenter vil sikres i fremtiden. SmartWire-DT-modulen på EQUES-adapteren gir direkte kontroll av det største området til motorens bryterutstyr.»
Imidlertid er fordelene ved dette samarbeidet klarest når det kommer til Wohners CrossLink® teknologi: utvikling av CrossLink@teknologiens standardiserte adapterplattform med SmartWire-DT-teknologien vil resultere i fordeler for mange applikasjoner. Tekniske- og systemingeniører vil bli presentert med nye måter for å øke systemtilgjengelighet og ytelse såvel som forenklet kontroll av energiforbruk. Overvåking av energistrømming gir også mer effektiv bruk av busbar-systemet. Konstant økning av energikravene og voksende miljøbevisssthet gjør det enda viktrigere med den effektive of økonomiske energibruken. Avlesning av omfattende data direkte ved kilden og den umiddelbare tilgjengeligheten av denne dataen rundt om i verden på internett gir stor fleksibilitet innen energibruk. Dette sparer verdifulle ressurser og utgifter.

Mer info: www.eaton.com/moellerproducts
Bilde Nr.: MI-11-1213
Overskrift: New Eaton SmartWire-DTs strategiske partnere: Hilscher og Wohner

Hilscher
Hilscher, som er et automatikkselskap i Hattersheim er et uavhengig, eierstyrt familieselskap og en leder innen industrielle kommunikasjonssystemer. Med netX nettverkskontroller som støtter alle feltbuser og sanntid eternettsystemer i målmarkedene, leverer HIlscher produkter og teknologi for mange kjente automatikkprodusenter rundt om i verden.
Hilscher ble grunnlagt for 25 år siden og har idag 220 personer ansatt som genererer salg av omtrent €24 millioner. I tillegg til hovedkvarterene i Hattersheim/Frankfurt, har Hilscher også kontorer i ni land.
www.hilscher.com

Wohner
Wohnergruppen har formet framtiden innen energidistribusjon, kontrollingeniørarbeid og fornybar energi med førsteklasses teknikk i over 80 år. Wohner er en autoritet i feltet til bus bar systemteknologi, veimarkeringsteknologi og utmerkede støttesystemer. Wohner leverer sikringsteknologi etter globale standarder som en systemløsning eller veggmonterte komponenter. Med 10 underenheter, et fellesprosjekt og full dekning med agentnettnerk i Tyskland og utlandet finnes det tilgjengelige kontakter i nesten 80 land. Den moderne familiebusinessen med hovedkvarter i Rodental/Bavaria har for tiden ansatt 275 personer rundt om i verden og genererte €67 millioner i 2010.
www.woehner.de

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne