www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Den nettskybaserte Netbiter-løsningen fra HMS muliggjør fjernkontroll av industriapparater

Fjernstyringsløsningen Netbiter® gjør at brukere kan overvåke og kontrollere maskinere som strømgeneratorer, tanker, vindturbiner, byggeanvendelser og basestasjoner fra en standard nettleser.

Den nettskybaserte Netbiter-løsningen fra HMS muliggjør fjernkontroll av industriapparater
Fjernkontroll av industriapparater og nettsky er viktige temaer i dag idet flere og flere selskaper ønsker å spare tid, energi og ressurser. Med tanke på dette kan HMS nå tilby en fjernkontrolløsning for industriapparater basert på nettskyteknologi.


Hvordan Netbiter fungerer

Netbiters fjernkontrolløsning er unik siden det er en alt-i-ett-løsning som omfatter kommunikasjonsporter, sikre vertservere og et brukergrensesnitt for Internett.

En Netbiter-port kan kobles til alt slags fjernstyringsutstyr, vanligvis via Modbus-protokollen. Netbiter sender informasjon via Internett eller en sikker GSM/GPRS-forbindelse, noe som ikke krever VPN eller statiske IP-adresser.

Ved å gå inn på Netbiter ArgosTMs datasenter på www.netbiter.net kan brukere overvåke parametre som temperatur, statuser og nivåer fra en vanlig nettleser. Det er også mulig å starte eller stoppe maskiner, slik som strømgeneratorer, med fjernkontroll.

Vanlige brukere og anvendelser
Netbiter-løsningen kan brukes av alle som ønsker å overvåke og kontrollere utstyre med fjernkontroll. Tidlige inspektører bruker Netbiter til å overvåke strømgeneratorer, vann-/spillvannanlegg, tanker, bygnings-/HVAC-installasjoner, telehovedstasjoner og fornybar energi. Ved å hente inn sanntidsinformasjon om utstyret i feltet er brukerne i stand til å skaffe seg bedre kontroll og gjennomføre store besparelser innen driftsavbrudd og maskinvedlikehold.

"Netbiter er alt et pålitelig og velutprøvd konsept som er installert i mer enn 50 land rundt omkring i verden. Med oppkjøpet av de gjenværende aksjene i fjernkontrollspesialisten Intellicom tidligere i år setter vi ny ytterligere fokus på fjernkontroll i HMS og tilbyr Netbiter-konseptet i større skala. Med støtte i HMS’ globale team kan vi nå tilby topp moderne industriløsniner for fjernkontroll,» sier Staffan Dahlstrom, adm. dir. i HMS Industrial Networks.

Tekniske høydepunkter
- Netbiter-porten sender informasjon via en sikker Ethernet- eller GSM/GPRS-forbindelse som eliminerer behovet for VPN-er eller statiske IP-adresser.
- Løsningen konfigureres i et Internettgrensesnitt på www.netbiter.net uten behov for programmering.
- Et dashboard-verktøy gjør det lett å skape grafiske skjermer med målere og tabeller for de viktigste parametrene i sanntid.
- Historiske data lagres på parallelle servere i Netbiter ArgosTMs datasenter, noe som gjør det lett å skape rapporter og statistikk om utstyret.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne