www.engineering-norge.com
ESPRIT

ESPRIT 2012

DP Technology, ledende innen datamaskinassistert produksjon (CAM), skaper av ESPRIT®, har stilt ut ESPRIT 2012, den nyeste versjonen av sin innovative programvare, på EMO 2011. Det tilbyr oppgraderinger innen alle maskineringsdisipliner, med forbedringer innen dreiing, fresing, fresedreiing og tråd-EDM-sykluser.

ESPRIT 2012
For dreiing har “parkerings”-syklusen blitt omkonstruert i ESPRIT 2012 slik at et maskinredskaps hode eller dreieskive kan parkeres. Økt mangesidighet oppnås gjennom forbedringen med å muliggjøre parkering på hver akse, noe som individuelt kan kontrolleres ved hjelp av de fire tilgjengelige modiene — ikke parkere aksen; flytte aksen hjem, slik det vil bli stilt inn for skifte av redskap; redskapet beveger seg til inngangsposisjon i maskinens koordinatsystem, eller aksen beveger seg til inngangsposisjon i maskinkoordinatsystemet.

For fresing tilbyr ESPRIT 2012 en forbedret metode for å håndtere funksjoner brukt til flatenivelleringsoperasjoner. Heller enn å la redskapet "rulle" over kanten når den er på eller nær startdybden, kan kanten forlenges til å opprettholde ønsket form.

For tråd-EDM gjør de nye funksjonenes utvidelsesinnstillinger det mulig å forlenge ekstremitetene til funksjonen slik at trådbanen kan starte eller slutte utenfor materialet når man flatenivellerer, eller i EDM-dreiing. Dette gjør det mulig å forlenge trådbanen uten å faktisk modifisere funksjonen. En ny “pausetid”-innstilling som legger inn en pause på slutten av den grove skjæringen for å forstørre punktet for utgangen, noe som sikrer at tråden for finskjæringen kan tres i på nytt, har blitt lagt til alle sykluser for EDM-flatenivellering.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne