www.engineering-norge.com
EATON

Eaton presenterer Power Xpert® CX motorkontroll og strømfordelingssenter

Eaton Corporation, en produksjonsbedrift med bredt produktspektrum, har lansert sitt nye Power Xpert® CX, et bryteranlegg med lav spenning, i henhold til standardene til International Electrotechnical Commission (IEC) med en kapasitet på opp til 4000 ampere (A). Systemet gir pålitelig motorkontroll og strømfordelingsfunksjonalitet for industrielle og kommersielle installasjoner. Den innovative konstruksjonen, kombinert med Eatons ekspertise innen lavspenningsapparater, utgjør en ny pålitelig plattform som utgjør hjertet av enhver motorkontroll eller ethvert strømfordelingssystem. Power Xpert CX er et kompakt, ergonomisk og fleksibelt system.

Eaton presenterer Power Xpert® CX motorkontroll og strømfordelingssenter
Det nye systemet har egenskaper slik som en mekanisk testposisjon for sekundærkretstesting av enheten som kan trekkes tilbake. Denne unike, innovative og patenterte mekaniske testposisjonsmekanismen er konstruert for å muliggjøre at kontrollkretsene blir testet med terminalene for både innkommende og utgående strøm koblet fra. En fargeindikator viser posisjonen til enheten som kan trekkes tilbake fra en avstand, og tettheten til inntrengningsbeskyttelsen IP3X brytes ikke når apparatet er i testposisjon.

CX er en pålitelig løsning for anvendelser der tilførselen av energi er viktig for virksomheten og enhetene som kan trekkes tilbake, kan skiftes ut uten at du må koble fra strømmen og/eller kontrollkablene.

CX er utprøvd ved testing i henhold til IEC 61439-2 og EN 61439-2. Dette garanterer maksimal driftssikkerhet og personlig sikkerhet.

Eaton er kjent i lavspenningssegmentet for pålitelige produktfamilier som Capitole, Tabula, Gemini, xEnergy og Modan. Denne erfaringen og ekspertisen ble brukt til å skape CX, en ny generasjon motorkontrollsentra.

CX tilbyr en topp moderne løsning med funksjonalitet for motorkontroll og fordeling i en enkelt lavspenningsplattform. CX er en komplett serie for motorkontroll og strømdistribusjon opp til 4000 A.

For å gi en fullt integrert og testet løsning har Eaton brukt sine topp moderne bryter- og fordelingsprodukter i CX-plattformen. Eatons renommé i bransjen er bygd på arven etter Cutler-Hammer, Westinghouse, Holec, MEM, Moeller og andre globale elektriske produktserier. CX blir for tiden produsert i Nederland, og vil bli produsert i Eaton-anlegg over hele verden.

I kombinasjon med Eatons MV bryteranlegg, strømforsyning uten avbrytelser (UPS), samleskinnegrupper, brytertavle, fordelingstavler og prosjektledelse og servicekapasitet er CX del av enhver komplett løsning for alle strømfordelings- og kontrollapparater.

Anvendelsesområder

Den innovative konstruksjonen gjør at CX-systemet passer spesielt til anvendelser der leveransen av elektrisk energi er svært viktig for virksomheten:
- Vannbransjen
- Den farmasøytiske industrien
- Industrianlegg
- Næringsmiddelindustrien
- Infrastruktur
- Papirindustrien
- Gruveindustrien
- Stålindustrien

Mer informasjon: www.eaton.com/cx

Bilde nr.: MI-11-1204
Bilde 1: Beskrivelse: CX, tilbaketrekkbar LV motorkontroll og strømfordelingssenter

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne