www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS utvider tilkoblingsbarheten for CAN-innkoblede anordninger

Utvidet lansering av Anybus® kommunikatoren CAN™ gjør at CAN-anordninger kan kobles til CC-Link, ControlNet, Modus RTU, EtherCAT, Modbus TCP og Profinet IRT.

HMS utvider tilkoblingsbarheten for CAN-innkoblede anordninger
Anybus® kommunikatoren CANTM muliggjør kommunikasjon mellom enhver industriell anordning med CAN-grensesnitt og et valgt industrielt nettverk. Etter den første lanseringen i juli som ga tilkoblingsbarhet til 6 nettverk, kan HMS nå tilby en komplet løsning for 11 viktige feltbuss- og industrinettverk.
- CANopen
- CC-Link (ny)
- ControlNet (ny)
- DeviceNet
- Modbus RTU (ny)
- Profibus
- EtherCAT (ny)
- EtherNet/IP
- Modbus TCP (ny)
- Profinet
- Profinet-IRT (ny)

Vanlige brukere og anvendelser
Anybus-kommunikatoren CAN gjør livet lettere for personer som driver med systemintegrering og nettverksdesignere, noe som muliggjør rask og enkel tilkobling av CAN-tilkoblede anordninger til et nettverk på et høyere nivå. Vanlige anordninger omfatter frekvensdrivere, sensorer, utløsere, grensesnitt menneske-maskin, strekkodelesere, RFID-lesere, vektskåler og andre industrimaskiner.

Ekte Anybus: tilkoblingsbarhet til ethvert feltbuss- eller Ethernet-nettverk
"Det fins et stort behov for å koble industrielle automasjonsanordninger som går på CAN til forskjellige industrinettverk. Markedsresponsen etter den første lanseringen i juli bekrefter dette, og produktet blir allerede implementert i stort omfang av kundene. Nettverkene som har vært mest etterspurt så langt, har vært EtherNet/IP og DeviceNet, men vi har også sett en økning i ordrene fra Profinet-brukere. Med den nye lanseringen virkeliggjør vi nå hele Anybus’ potensial og gir tilkoblingsbarhet til alle feltbuss- eller Ethernet-nettverk,» sier Martin Falkman, produktlinjeleder for portaler i HMS.

Tekniske høydepunkter
Enhver anordning med en CAN 2.0 A- eller B-basert protokoll kan kobles til uten endringer i maskin- eller programvare i CAN-anordningene. Dette muliggjør at automasjonsanordningene, selv de med langsommere CAN-kommunikasjon, kan bygges inn i høyhastighets feltbuss-/Ethernet-nettverk uten noen restriksjoner i det øvre nettverket.

Anybus konfigurasjonsveileder er lagt ved kommunikatoren CAN, noe som muliggjør visuell bygging av en CAN-ramme, uten at det er nødvendig med ferdigheter innen programmering eller script.

Les mer: http://www.anybus.com/products/abccan.shtml

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne