www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Ny motorkatalog fra NORD Drivesystems

NORD Drivesystems utgir sin nye M7000 elektriske motorkatalog. På www.nord.com, kan den trykte versjonen bestilles og den elektroniske versjonen er tilgjengelig for nedlasting. Katalogen gir en oversikt over asynkrone lavspente motorer produsert av NORD. Den beskriver detaljert hva det innebærer å bytte fra IE1 til IE2 motorer.

Ny motorkatalog fra NORD Drivesystems
Katalogen viser hvilket regelverk som gjelder i forskjellige markeder, land. Dette gjør det enkelt å velge riktig motor. Den inneholder de tekniske dataene til NORDs IE1 og IE2 motorer sammen med en tabell som sammenligner motoregenskaper.

IE2 motorer fra NORD Drivesystems gir minst den effektiviteten som kreves av ERP 2009/125/EG V0640-2009. Gjennom implementering av de nye kravene til miljø gunstig design har NORD i stor grad beholdt motorstørrelsene, og dermed tilrettelagt for enkelt utskifting av motorer. Da motorene har en overlegen energibalanse i forhold til IE1/standard motorer, kan mindre motortyper benyttes i enkelte applikasjoner. Som før er motorene tilpasset 50 Hz og 60 Hz drift. NORD har også opprettholdt mulighetene for et bredt spenningsområde på den enkelte motor, noe som sikrer uproblematisk drift over hele verden.

Illustrasjon:
Mer enn motordata og funksjonsvalg: NORDs nye katalog gir detaljerte applikasjonsspesifikke IE2-karakteristikker.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne