www.engineering-norge.com
CIAT

CIAT Gruppen lanserer deres siste ekspertvaremerke: CIPRIANI VARMEVEKSLERE

Cipriani (CIAT Gruppen) er stolt over å presentere deres komplette produktserie for platevarmevekslere (GPHE) fabrikkert i den høyteknologiske fabrikken i Verona i Italia. Cipriani varmevekslere er spesielt utformet og fabrikkert for en bred rekke væsker og utilities og HVAC-applikasjoner innen legemiddel-, kjemi-, marine- og utilitysektoren. Med kapasiteter som strekker seg fra 20 til 800 m3/hr, kan Cipriani tilfredsstille behovene til et stort antall applikasjoner for varmebærende medium.

CIAT Gruppen lanserer deres siste ekspertvaremerke: CIPRIANI VARMEVEKSLERE
I april 2007 ble Cipriani Scambiatori Srl medlem av CIAT Gruppen. Denne viktige ervervelsen gir fordeler for partene både når det gjelder utvidet produktserie og internasjonalt distribusjonsnettverk.

I dag lanseres Ciprianis nye varmeveksler-merke, støttet av CIATs teknologiske ekspertise og strategien til et ledende HVAC-selskap.

Takket være en spesialisert organisering med fokus på GPHE-teknologi som sikter mot flere nye markeder over hele verden, og som underbygges av CIAT Gruppens verdensomspennende støttenettverk, er varemerket gitt å bli et internasjonalt navn og en anerkjent GPHE-ekspertprodusent.

Med denne dedikerte virksomheten som nå fokuserer på nye markeder, kan Cipriani tilfredsstille etterspørselen innen markedet for varmebærende medium internasjonalt og befester sin stilling som en av de ledende aktører innen kvalitetsdesign og innovasjon.

CIAT Gruppen forstsetter å fremme og støtte HVAC lavenergisystemer med integrert høy IAQ (innendørs luftkvalitet), som for eksempel HYSYS-systemet (bæresystem for vann) som optimaliserer vannkjølere, varmepumper, konvektorer med ventilator og elektroniske kontroller. Det vil si at når det påkreves en ekspertpartner i varmeveksling, og mer spesifikt platevarmevekslere, vil Cipriani gripe inn.

Fordelene for kunden er en spesifikt konstruert konkurransedyktig løsning og mulighet til gjensidig påvirkning med et spesielt produksjons- og FoU-team, noe som resulterer i skreddersydde løsninger for å svare til individuelle behov og bedre reaksjonsevne.

«Uansett hvilke krav du har til en platevarmeveksler, så har vi den rette løsningen. Vi tilbyr oppriktig engasjement fra våre eksperter og kan garantere støtte til alle våre kunder, små eller store, i alle verdens regioner», sier Massimo MINICUCCI, produktsjef hos Cipriani.

I løpet av de siste årene har Cipriani tilfredsstilt større OEM-kunder samt en rekke større kunder og velrenommerte sluttbrukere:

Buckingham Palace London - UK (varmtvannssystemer for boliger), Business Bay - Academic Village Dubai - UAE (fjernkjøling), Savona Harbour ITALIA (vannkilde varmepumpesystemer (WSHP)), IBM Austria (datasenterkjøling), DRYDOCKS World Dubai - UAE (kjøling av sjøvann i luftpumper), THERMODYN - GE O&G (sklirammekjøling av offshore pumper), AGFA Group (kjøling for produksjon av offsetplater), MURARO PRESSE SPA (kjøling av oljepresser), DANIELI SPA (Metallindustriprosess), MaghrebOxygene (varmebehandling av MEA), TESSARI ENERGIA (Biogass og CHP Gen-sets), ERIDANIA SADAM (sukkerproduksjonsprosess), ENAFROID (skipsluftkondisjonering), La Tuille - Morgex - Sestriere - ITALIA (fjernvarme), mfl.

Ciprianis produktserie overholder de høyeste kvalitetsstandarder og er tilstrekkelig fleksibel til å imøtekomme behovene til sivil- og industrimarkedene, uten hensyn til systemets størrelse.

Ciprianis omfattende GPHE produktfamilie har et bredt utvalg varmebærende funksjoner og strømningshastigheter. Disse produktene er utstyrt med det enestående patenterte Cipriani PLUG-IN® festesystemet for pakninger, som garanterer for motstand under høyttrykk, og de er enkle å vedlikeholde.

Illustrasjoner: Koblingsdiametre som ligger mellom DN32 og DN200.

Over DN 150-omfang: høye varmefunksjoner som imøtekommer kravene fra alle applikasjoner

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne