www.engineering-norge.com
ISaGRAF

IsaGRAF lanserer IsaVIEW plug-in for IsaGRAF v6

IsaGRAF er en ledende IEC 61131-3 og IEC 61499-tilpasset firmware og arbeidsbenk for å bygge industrielle automasjonsprodukter. IsaVIEW plug-ins gir brukere av IsaGRAF 6 arbeidsbenk en enkel og samtidig kraftig integrert HMI. IsaVIEW Pages er lagt opp etter strukturen i automasjonsprosjektet.

IsaGRAF lanserer IsaVIEW plug-in for IsaGRAF v6
IsaVIEW er integrert inn i arbeidsbenken for samtidig visualisering og programmering av prosesskontroll. Isa VIEW gir forhåndsdefinerte og fullt brukertilpassede sett av objekter som er klare til bruk. Animasjon kan enkelt modifiseres grafisk. Design og on-linemoduser er også tilgjengelige for å eliminere nødvendigheten for å rekompilere. Videre gir IsaVIEW brukeren mulighet til raskt å lage grupper av basisobjekter.

IsaGRAF 6 trekker veksler på kraftige Microsoft® Visual Studio® Shell og tilbyr OEMer og automasjonsforhandlere et uovertruffent miljø for å skape differensierte produkter for sine markeder. IsaGRAF 6 Workbench er basert på en åpen plug-in-teknologi som er spesielt designet for behov i automasjonsindustrien. Dette gjør IsaGRAF 6 Workbench til et modulært og fleksibelt miljø som tillater brukerne å legge til og fjerne komponenter. Hver komponent i Workbench har blitt utviklet med og samhandler gjennom IsaGRAFs nye Microsoft .NET®Framework-baserte teknologi kalt Automation Collaborative Platform (ACP). IsaGRAF ACP gir mulighet til å legge til og fjerne de ulike plug-ins for å etterkomme spesielle automasjonsproduktkrav. IsaGRAG 6.0 har nå flere plug-ins, inkludert en Ladder Diagram editor, en Function Block Diagram editor, en Structured Text editor, en Tag Database editor (ordbok), en integrert HMI samt flere andre tilleggs plug-ins.

IsaGRAF vil fortsette å lansere en ny plug-in annenhver uke i løpet av de neste månedene for å supplere IsaGRAF 6-tilbudet. De planlagte lanseringene av de ulike komponentene knyttet til industriell automasjon, illustrerer modulariteten og fleksibiliteten til dette nye miljøet.

www.isagraf.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne