www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Intelligent gateway fra HMS Industrial Networks forbinder SAE J1939 nettverk til Siemens PLC systemer

Denne nykommeren i Anybus gateway-familien gjør det mulig for en Profibus-DP Master å lese og skrive J1939 nettverksdata for kontroll og overvåkingsoppgaver. Gatewayen (nettverksovergang) får dette til gjennom samtidig å opptre som en Profibus-DP-slave på et Profibus-nettverk, og som en CAN node på et J1939 nettverk. Data blir utvekslet fra begge nettverkene basert på en brukerdefinert konfigurasjon. HMS leverer et gratis Windows-basert konfigurasjonsverktøy (BWConfig) som gir brukeren muligheten til å legge J1939 parameterdata (PGN - Parameter Group Numbers) til modulens inngang og utgangstabeller, og som er tilgjengelig for Profibus Master over Profibus-DP-nettverket.

Intelligent gateway fra HMS Industrial Networks forbinder SAE J1939 nettverk til Siemens PLC systemer
Med sin røffe industrielle design er enheten konstruert for bruk i en mengde ulike applikasjoner og industrier. Disse inkluderer kraftig utstyr og kjøretøyer innen jordbruk, bygg, brann og redning, olje og gass, gruvevirksomhet, kraftproduksjon, motorkontroll, materialhåndtering, lastebiler, massetransport og maritime applikasjoner.

Typiske bruksområder inkluderer applikasjoner i olje og gassproduksjon, eller i kjøretøyapplikasjoner der gatewayen blir benyttet som grensesnitt mellom J1939 nettverket og Profibus-baserte industri-PLCer.

På Profibus-siden støtter gatewayen Profibus-DP-slavefunksjonaliteten med syklisk I/O dataoverføring, og den kan håndtere opp til 244 byte inngangsdata og 244 bytes med utgangsdata. På J1939-siden støtter gatewayen opp til 35 innkommende J1939 transportprotokollhandlinger (stor melding), og kan overvåke opp til 120 ulike PGNer i datainngangskonfigurasjonen, samt overføre opp til 100 ulike PGNer i datautgangskonfigurasjonen. J1939 transportprotokollkontrollen (stor melding) avviser innkommende hendelsesforespørsler (både BAM og RTS/CTS) for PGN/addressepar som ikke er konfigurert som inngående datapunkter.

J1939 til Profibus-gatewayen er det nyeste medlemmet i HMS´ Anybus gateway-familien som består av flere enn 180 individuelle versjoner som gir internettverkskommunikasjon mellom nesten alle feltbuss eller industrielle ethernetnettverk.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne