www.engineering-norge.com
Parker News

PCH Network Portal gir fabrikkautomatisering med nye Ethernet-kommunikasjonsmoduler

Parker Hannifin lanserer PCH Network Portal, en ny tilnærming til Ethernet-kommunikasjonsmoduler som transformerer maskin I/O-arkitektur. Det kan bidra til å redusere maskinkostnader, oppstartstid og nedetid i fabrikkautomatiseringsmarkedet.

PCH Network Portal gir fabrikkautomatisering med nye Ethernet-kommunikasjonsmoduler

Ethernet-kommunikasjonsmodulen oppfyller brukerkravene gjennom alle perioder av maskinens levetid, fra konsept og integrering til produksjon og vedlikehold. Der de fleste eksisterende løsninger har modulær utforming med varierende dimensjoner, integrerer PCH Network Portal allsidigheten i konfigurasjonen til ett enkelt, kompakt system som gir bemerkelsesverdig markedsdifferensiering.

En annen viktig funksjon gjør det mulig for brukere å dra nytte av kraften til IO-Link og utvide tilkoblingsmulighetene til eksterne informasjonssentre og begrense kablede tilkoblinger. Fleksibiliteten til IO-Link gjør det også mulig for brukere å konfigurere en tilkoblingsport som digital inngang (DI), digital utgang (DO) eller IO-Link-masterport, noe som gir merverdi til bruksområder som inkluderer materialhåndteringssystemer, montering av kjøretøy, industrielle monteringslinjer, gripeverktøy (EOAT) for roboter og annet automatisert industrielt utstyr.

De desentraliserte I/O- og IO-Link-masterportene til PCH Network Portal er en del av Parker Hannifins feltbuss/industrinettverk-tilbud, og baner vei for optimert maskinarkitektur og konfigurerbarhet på høyere nivå – samtidig som de kobler til fem størrelser av selskapets ISO-ventiler i H-serien.PCH Network Portal støtter EtherNet/IP-, PROFINET-, Modbus TCP- og EtherCAT-protokollene og kan kommunisere med mange industrielle kontrollenheter. Dette gjør den ideell for en rekke fleksible brukområder innen produksjon, inkludert: der det er hyppige maskinbytter; der PLC-er ikke alltid er tilgjengelige, eller der hindringer på anleggsgulvet fører til tidkrevende oppsett, konfigurasjon og feilsøking.

Konfigurerbar I/O med ekte PNP/NPN-kretssvitsjing og IO-Link på hver port legger til rette for endringer i maskindesign. En ytterligere fordel er at innebygde programmeringsfunksjoner (for eksempel nedvisningstimer og rullende 40-feil, advarsler og hendelseslogger) gjør feilsøking og integrering enkelt, selv for uerfarne programmerere. Brukere kan konfigurere og feilsøke via bærbar PC, nettbrett eller telefon med sikker og låsbar Bluetooth®-forbindelse.

PCH Network Portal kan brukes i temperaturer mellom -15 og +49 °C og har konfigurerbare IO-Link-masterporter i et IP65-klassifisert hus som beskytter mot sveisesprut og gjør maskiner fremtidssikre mot endringer i nettverksarkitekturen.

Finn ut mer om PCH Network Portal på: https://ph.parker.com/no/nb/pch-network-portal.

www.parker.com

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne