www.engineering-norge.com
BRADY

Brady styrker kapasiteten som totalleverandør av ekspertise innen skrivere og materiale ytterligere, gjennom overtakelse av Nordic ID

Nordic ID tilfører Bradys pålitelige, industrielle og RFID-klargjorte identifiseringsetiketter og skrivere gode, programvareintegrerte RFID-skanneevner og teknologi. Overtakelsen styrker Bradys posisjon som en helhetlig leverandør av RFID- og Industri 4.0-løsninger verden over.

Brady styrker kapasiteten som totalleverandør av ekspertise innen skrivere og materiale ytterligere, gjennom overtakelse av Nordic ID

Inovasjon innen merking
Brady fornyer kontinuerlig etikettmaterialer og identifiseringsløsninger med fokus på det stadig økende identifiseringsbehovet som mange kunder i forskjellige bransjer har. Evnen til å inkludere overholdende, passive RFID-brikker og -sensorer i fleksible, selvklebende industrielle etikettmaterialer er en utvikling spesielt rettet mot Bradys RFID-kompetansesenter i EMEA-området. «I fremtiden vil alle produkter ha behov for en unik, digital identitet for å øke synligheten i leveransekjeden, helt frem til sluttbrukeren», uttalte Brett Wilms, daglig leder i avdelingen for identifiseringsløsninger for EMEA hos Brady Corporation. «Denne økte synligheten vil bidra til å forbedre effektiviteten, økt bærekraft og gi en bedre kundeopplevelse. Vår pålitelige, RFID-aktiverte portefølje, vår ekspertise og utskriftsmuligheter på stedet er perfekt til stede slik at de er tilgjengelige for mange selskaper, selv under forhold som anses som utfordrende for de fleste etiketter. Og hvis vi da også inkluderer Nordic IDs teknologi og løsninger, vil dette utvikle og styrke dette tilbudet ytterligere.»

Komplett industri 4.0-løsning
Kombinert med Nordic IDs RFID-lesere, skannere, programvare, teknologi og ekspertise, kan Brady nå tilby svært tilpassede og komplette RFID-løsninger, slik at man kan ha full nytte av fordelene ved Industri 4.0-løsningen. Juuso Lehmuskoski, CEO hos Nordic ID, uttalte: «Nordic IDs teknologi leverer løsninger som gjør at kundene våre kan styre forretningsprosessen basert på intelligent data som gir innsyn i produksjonsprosessene og som en følge, forutsigbarhet i driften. Salget av Nordic ID til en så høyt aktet markedsleder innen identifiseringsløsninger gir en enestående mulighet for fremtidig vekst innenfor flere bransjer verden over.»

Brady har som mål å øke forsknings- og utviklingsarbeidet i Nordic ID for å fremskynde de nye RFID-produktintroduksjonene og for å utvide produkttilbudet både i og utenfor Europa. I kombinasjon med Bradys ledende markedsposisjon innen nisjeområdende for industrielle skrivere og materialer, blir Nordic IDs teknologi en attraktiv forretningskombinasjon i det raskt voksende området for sporingsapplikasjoner innenfor det industrielle segmentet.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne