www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

i-line-familen

Westermo annonserer nå lanseringen av i-line-familien med ethernet-produkter for applikasjoner innen maskinbygging, byggautomasjon, fabrikkautomasjon og CCTV-overvåking. Den nye produktlinjen inneholder standard og kompakte ethernet-switcher, mediaomformere og Power over Ethernet (PoE)-switches.

i-line-familen
Westermo i-line tilbyr komponenter i industriklasse som er enke å bruke samt pålitelige og konsistente i drift. Alle i-line-enheter kan monteres på DIN-skinne og har doble innganger for skrueterminal slik at de passer for applikasjoner der en sekundær strømkilde brukes for å opprettholde høy systemintegritet. Hver enhet i produktlinjen har et konfigurerbart relé som utløser et alarmsignal for tilkoblings- eller strømhendelser. Den solide IP-31-klassifiserte kapslingen i aluminiumslegering er ideell for varmeutstråling og tillater bruk i et bredt temperaturområde.

Blant produktene som nå introdusere, er en standard 10/100TX Fast Ethernet-switch (SDI-880) med åtte porter. Denne er utstyrt med en 2 Gbit/s pakkeformidlingsmotor som støtter to prioriteringskøer og sørger for optimal dataoverføringsytelse. En annen annen åtteports fiberswitch (SD-862) har seks 10/100TX-porter og et valg mellom enten to multimodi eller enkeltmodus fiberporter. På denne måten kan data overføres over en distanse på henholdsvis 2 og 30 km.

To kompakte (111.8 mm x 30 mm x 98,2 mm) femportsswitcher er også tilgjengelige. SDI-550 er en enkel 5-port 107100Base-TX Ethernet-switch, mens SDI-541 en en femports Fast Ethernet-switch med fire 10/100Base-TX-porter og en 100Base-FX-port som støtter både enkle og multimodi fibre. Begge modeller kan brukes med variable strømkilder inkludert en 24V vekselstrømkilde. Dette gjør dem ideelle for byggautomasjonsindustrien.

I-line-familien inkluderer også to PoE-switcher designet for å sikre en bred båndvidde uplink-forbindelse for omfattende overvåking i nettverk for transportsystem. Modeller med enten fire eller åtte IEEE 802.3af Fast Ethernet PoE-porter er tilgjengelige. Begge tilbyr 2 Gbit uplink-porter. En integrert 12-48 V strømbooster gjør enhetene ideelle for å bruke standard PoE IP-kameraer på busser, tog eller skip.

Et utvalg av ethernet mediaomformere fullfører i-line-produktlinjen. MCI-211G gjør om 10/100/100TX Giagbitfibre, og Small Form-factor Plugable (SFP) fibermottakeren som kan legges til eller fjernes, gjør at enheten kan brukes over nesten enhver fibertype og -distanse støttet av SFP. MCI-422-modellen er ikke bare en tokanals RJ45 til fiber mediaomformer, men også en kompakt fireports 10/100 Mbit7s Fast Ethernet-switch. Enheten er helt enkelt konfigurert som enhver enhet som bruker en DIP-switch. Enheten støtter enten multimodi eller enkeltmodus fibre.

For mer informasjon, besøk www.westermo.com

Bilder:
SDI-550: Kompakt 5-port Ethernet-switch
PSI-1010G: 8 PoE+2Gb Booster PoE-switch. 24 V eller 48 V.
MDI-211G: Gigabit ethernet mediaomformer

Westermo Teleindustri AB
Product Manager
KLOOSTERMAN Arne
Phone +46 (0)16 428 053
Fax +46 (0)16 428 001
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne