www.engineering-norge.com
BALLUFF

Kontinuerlig, toveis utveksling av data

IO-Link-omformer for RS232-enheter

Kontinuerlig, toveis utveksling av data
En enkel og praktisk løsning for tilkobling av RS232 direkte til IO-Link tilbys av Balluff, som sannsynligvis er den første IO-Link omformer for RS232-enheter. Omformeren lar deg koble enheter som strekkodelesere, skrivere eller RS232-kontrollere direkte til en IO-Link-terminal.

Det kostbare alternativet som bruk av egne tilleggskomponenter, slik som RS232-kort for integrasjon inn i den respektive kontroller, er nå overflødig. Hinderet er nå endelig fjernet for brukeren til å bytte til IO-Link, og dermed kunne glede seg over alle fordelene ved denne nye, moderne kommunikasjonsstandarden. For eksempel kan alle enheter med pålitelighet overvåkes, og raskt konfigureres fra en sentral plassering.

Med dimensjoner på 118 x 18 mm og en vekt på kun 100 gram, kan IO-Link-omformeren skilte med en robust IP67, kapsling i rustfritt stål og digitale innganger (2 x PNP type 3). Godt synlig LED-lys gjør diagnostikken enklere. Tilkobling til IO-Link går via en 4-polet M12-kontakt. På RS232-siden er det en 8-polet M12-hunn. Dette gir også 24V strøm til RS232-enheten.
Kontinuerlig, toveis utveksling av data

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne