www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

Trådløse slipemaskiner

Den trådløse IQv-familien fra Ingersoll Rand vokser takket være to nye slipemaskiner: GR25 og GS25 samt en kuttemaskin GC25. Med en vekt på 1,25 kg og maksimum hastighet på 27.500 omdreininger per minutt har de den høyeste hastighet i forhold til vekt sammenliknet med andre maskiner på markedet. De er konstruert for karosseriarbeid, metallbearbeiding, bygg og låseindustrien.

Trådløse slipemaskiner
Den nye trådløse slipemaskinserien inkluderer tre produkter: GR25 for bilverksteder, GS25 for lett industri (overflatesliping før sveising, tynnplatearbeid eller kabelkutting, låsesmedens behov, metallbearbeiding etc.) og GC25 for alle formål.

Hver av slipemaskinene er utstyrt med det patenterte IQv vri-og-lås festesystemet, som fester batteriet til verktøyet. Dette er den sterkeste og sikreste design som er tilgjengelig. De er også kompatible med alle 14,4V IQv batterier.

Slipemaskinene er utstyrt med en optimalisert høyytelsesmotor på 0,35hk, som leverer en overraskende styrke som overgår de fleste trykkluftslipere. De inkluderer avansert giring for overlegen levetid – det samme utprøvde vinkelhodet og flens som i Ingersoll Rand trykkluftslipere. De har også en eksklusiv motorkontroll som øker levetiden til vektøyet gjennom å forhindre motorskade som følge av overoppheting eller låsing. Hastighetsregulatoren har en sikkerhetslås som gjør det mulig å kontrollere hastigheten samtidig som utilsiktet start av verktøyet forhindres.



Kontakt:
Frederic Volante
Markedssjef, Industrial Maintenance, ESA
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne